Kaartleggen Lenormand

Kaartleggen met de Lenormandkaarten

De Lenormandkaarten kunnen je inzicht geven in lastige situaties, je advies geven over wat te doen, je perspectief geven bij bepaalde keuzes of beslissingen.

In het begin is het belangrijk de individuele kaarten te leren bekijken en aanvoelen. Maar het echte werk begint pas bij het interpreteren en begrijpen van de gecombineerde kaarten. Dit maakt het kaartleggen zo boeiend. Een kaart in een kaartlegging gaat samen met een andere kaart om meer inzichten en verborgen informatie te onthullen.

Het is dus heel waardevol dat je de combinaties van de lenormandkaarten aanvoelt, als je een goede kaartlegger wil worden.

Het is echter helemaal niet de bedoeling om de combinaties van kaarten uit het hoofd te leren, want er zijn oneindig veel mogelijkheden. Door veel te oefenen krijg je meer voeling met de kaarten en hun combinaties, waardoor je unieke betekenissen aan de verschillende combinaties kan geven, en dus eigenlijk meer en meer je intuïtie volgt.

Je zal uiteindelijk zelf met unieke combinaties komen die passen vanuit wie jij bent, met de situaties en het leven dat jij al geleefd hebt.

Pour votre information

Als je interesse hebt om andere kaarten te leren leggen, kan je ook terecht op le site de mon époux, Dominique Delaunoy.
Hij geeft regelmatig cursussen kaartleggen, runen, numerologie, pendelen, …

fr_FRFR