Kaartleggen Lenormand

De Lenormandkaarten kunnen je inzicht geven in lastige situaties, je advies geven over wat te doen, je perspectief geven bij bepaalde keuzes of beslissingen.

In het begin is het belangrijk de individuele kaarten te leren bekijken en aanvoelen. Maar het echte werk begint pas bij het interpreteren en begrijpen van de gecombineerde kaarten. Dit maakt het kaartleggen zo boeiend. Een kaart in een kaartlegging gaat samen met een andere kaart om meer inzichten en verborgen informatie te onthullen.

Het is dus heel waardevol dat je de combinaties van de lenormandkaarten aanvoelt, als je een goede kaartlegger wil worden.

Het is echter helemaal niet de bedoeling om de combinaties van kaarten uit het hoofd te leren, want er zijn oneindig veel mogelijkheden. Door veel te oefenen krijg je meer voeling met de kaarten en hun combinaties, waardoor je unieke betekenissen aan de verschillende combinaties kan geven, en dus eigenlijk meer en meer je intuïtie volgt.

Je zal uiteindelijk zelf met unieke combinaties komen die passen vanuit wie jij bent, met de situaties en het leven dat jij al geleefd hebt.

Indeling van de cursus

Dag 1  
In de inleiding wordt de geschiedenis van de Lenormandkaarten kort besproken, het belang om op een deontologische manier een consult te geven en enkele praktische tips om je beter open te stellen voor je intuïtie. Dan nemen we de tijd om de betekenis van elke kaart te bekijken en in te voelen.
Verder worden de persoonskaarten besproken en tijdsindicaties van de kaarten meegegeven. Daarnaast wordt onderwezen hoe je met de medaillons kan werken. Tenslotte wordt er geoefend met leggingen met 1 kaart. Leggingen met 2 kaarten komen ook aan bod om de combinaties van de kaarten aan te leren voelen. Het samengaan of naast elkaar liggen van de kaarten geeft meer uitleg dan beide kaarten apart. Bovendien leer je informatie van de kaarten op een tweede niveau te ontsluieren.

Dag 2
Tijdens deze dag wordt gewerkt met verschillende eenvoudige legpatronen met meerdere kaarten (van 4 tot 13 kaarten). Je kan deze leggingen gebruiken om specifieke vragen te beantwoorden. In deze cursus dienen ze bovendien als voorbereiding om de combinaties met 36 kaarten te leren interpreteren. Je leert ook de betekenis van de kaarten op een derde niveau te onthullen, waardoor je nog dieper kan ingaan op de kaarten en nog meer info kan verzamelen.
Je leert zelfs 2 verschillende leggingen met alle 36 kaarten. Je wordt wijzer gemaakt in het (op verschillende manieren) benaderen en toelichten van de legging, én in het combineren van de kaarten in die leggingen.

Praktische info cursus Lenormand

weekend cursus

Duur: 2-daagse opleiding
Datum: 15-16 juni
2024

Tijdstip: van 9u30 tot ca. 17u

Prijs: 230€ (cursus inbegrepen) (cash te betalen bij aanvang van de cursus)
Prijzen inclusief : cursus, versnaperingen, thee, koffie, water. (Lunch niet inbegrepen.)

Adres : Hansbekestraat 62 – B-8940 Wervik
*** Deze cursus wordt ook op verplaatsing gegeven vanaf 7 personen ***

Meebrengen : schrijfgerief, lunch, Lenormandkaarten (indien je die hebt, enkel die met de afbeeldingen zoals op de site)

Opmerking: de lessen worden opgenomen. Je kan de opnames aankopen mocht je de lessen niet live kunnen meevolgen.

Betaling: cash bij aanvang van de cursus.

Factuur: Facturen kunnen enkel opgemaakt worden tijdens het kwartaal waarin de cursus gegeven wordt.
                Om administratieve redenen worden er geen facturen achteraf gemaakt.
                Er wordt 1 factuur gemaakt voor het totaalbedrag van de ganse cursus, op voorhand in 1 keer te vereffenen.

Zie ook onze algemene voorwaarden

Contact: Inge Masureel
                Gsm: 0485/74.84.76
                e-mail: info.defakkel@gmail.com

Ter info

Als je interesse hebt om andere kaarten te leren leggen, kan je ook terecht op de site van mijn man, Dominique Delaunoy.
Hij geeft regelmatig cursussen kaartleggen, runen, numerologie, pendelen, …

Getuigenissen

Feedback cursus Lenormand

In de herfst heb ik online bij Inge de cursus Lenormand gevolgd. Het waren leerzame en inspirerende lessen. Het was fijn online aangezien de reistijd vanuit Nederland nogal groot is. Taaltechnisch was het allemaal prima te volgen.

Zowel de lessen als de modules hadden een heldere en gestructureerde opbouw. Het was ook steeds erg duidelijk wat er verwacht werd tav het insturen van foto’s van leggingen die nodig waren voor de volgende les.

Er was voldoende ruimte om vragen te stellen en te oefenen, waarbij iedereen in zijn waarde gelaten werd. Iedere (digitale) samenkomst was een cadeautje en ook met de fysieke afstand ontstond er echt een groepsgevoel. Een aanrader dus, deze cursus.

 

Maureen M. – ‘s-Heer Arendskerke

Feedback cursus Lenormand

Bedankt Dominique, om iedere keer opnieuw je ziel in de cursussen te steken, waardoor ze voor mezelf makkelijker te volgen zijn .
De meegegeven grote en kleine ervaringen doen het nu ook nog makkelijk onthouden.

Mark uit Zuienkerke

Feedback cursus Lenormand

Zeer informatieve cursus, goede begeleiding, goede groep, je leert meer bij dan alleen maar cijfers en letters. Ik heb hier veel van opgestoken in ieder geval. Ik vond dit de beste cursus waar ik de meeste feeling mee had. Aanrader!

Feedback cursus Lenormand

De cursus is echt heel interessant, en wordt heel duidelijk en leuk gegeven.
Een echte aanrader, zowel de cursus lenormand als de tarot .

Nancy D.

Feedback cursus Lenormand

Deze cursus volgde ik in Gent.  Ik twijfelde of ik de cursus zou volgen, achteraf gezien was het een goede beslissing want ik voel me nu veel meer in mijn kracht wanneer ik de lenormandkaarten gebruik. De opfrissing van de cursus was voor mij niet alleen een herhaling het bracht me ook weer nieuwe inzichten bij.

 

Sylvie uit Blankenberge

Feedback cursus Lenormand

Ik volgde de cursus Lenormand en de Tarot bij Inge Masureel. Inge is een heel krachtig persoon die op een sterke intuïtieve manier haar wijsheid doorgeeft. Zij geeft les op een zachte rustige manier, en is open voor iedere opmerking of vraag vanuit de lesgroep. Na de les kan er steeds een bijkomende vraag gesteld worden wanneer je vast zit, of iets niet duidelijk is. Inge is een uitstekende, geduldige lesgeefster en loodst je op een heldere manier door de wereld van kaarten. Een echter aanrader !

Carine uit Brugge

Feedback cursus Lenormand

De cursus Lenormand was voor mezelf van begin tot einde zeer boeiend. Ik had al enige kennis van deze kaarten, maar in deze cursus wordt er echt heel diep ingegaan op de betekenis van elke kaart gebaseerd op afbeelding en medaillon. De kaarten spreken nu nog meer tot mij en ik haal er veel meer informatie uit dan voorheen. Ook de manier van lesgeven is heel aangenaam en Dominique  (of Inge) gaat telkens tot het uiterste om hun kennis aan elke cursist over te dragen. Dit is puur vakmanschap gebaseerd op een jarenlange ervaring en dat voel je duidelijk. Ik kijk alvast uit naar de cursus ’tarot’.

Els uit Outer

Feedback cursus Lenormand

Dominique en Inge blijven steeds zichzelf, wat ik erg apprecieer.  De schriftelijke cursus was interessant en heel duidelijk. Er werden voldoende oefeningen gemaakt. Dominique, de lesgever, wou dat alles duidelijk was en dat zijn kennis de onze werd. Wil zeker nog andere cursussen volgen. 

 

Christine uit Ternat

Feedback cursus Lenormand

De cursus lenormand was voor mij zeer leerrijk. Jij legt de kaarten een voor een zeer duidelijk uit wat ze betekenen. Ook de leggingen werden stap voor stap uitgelegd.
Ik vond het ook zeer goed dat het ook via projectie was. Ik had vroeger al twee cursussen bij iemand anders gevolgd, maar wat ik bij jou nu geleerd heb, er waren dingen bij dat ik op die vorige cursussen nooit heb gezien. Ik bedank je nogmaals voor alles wat je mij geleerd hebt.

Brigitte uit Eeklo

Feedback cursus Lenormand

Graag wil ik meegeven dat ik de cursus Lenormand in zijn totaliteit als zeer goed heb ervaren. De inhoud van de cursus is zeer interessant en bracht me duidelijke inzichten in de kaarten bij. De lessen werden op een ontspannen manier gegeven, vragen werden duidelijk beantwoord en er was voldoende tijd om de verschillende leggingen stap voor stap te leren en te bestuderen. Bij afwezigheid tijdens een les krijg je alles wat besproken en geprojecteerd wordt via email doorgestuurd. Zo hoef je toch niks te missen. De cursus is een absolute aanrader voor allen die via de kaarten een antwoord willen vinden op verschillende levensvragen.

Kathleen uit Drongen

Feedback cursus Lenormand

Nog een dikke merci voor het delen van je uitgebreide kennis, betreffende de kleine Lenormand. Ik keek er wekelijks naar uit omdat de lessen op zo’n enthousiaste manier en aangenaam tempo werden gegeven, er was voldoende tijd om te oefenen en vragen te stellen, handig dat we de leggingen konden meevolgen op het projectiescherm en dat we per module een overzichtelijke cursus meekregen, mijn interesse is gewekt om bij jou nog meer cursussen te volgen !!!

Micheline uit De Klinge

nl_BENL