Kaartleggen Lenormand

De Lenormandkaarten kunnen je inzicht geven in lastige situaties, je advies geven over wat te doen, je perspectief geven bij bepaalde keuzes of beslissingen.

In het begin is het belangrijk de individuele kaarten te leren bekijken en aanvoelen. Maar het echte werk begint pas bij het interpreteren en begrijpen van de gecombineerde kaarten. Dit maakt het kaartleggen zo boeiend. Een kaart in een kaartlegging gaat samen met een andere kaart om meer inzichten en verborgen informatie te onthullen.

Het is dus heel waardevol dat je de combinaties van de lenormandkaarten aanvoelt, als je een goede kaartlegger wil worden.

Het is echter helemaal niet de bedoeling om de combinaties van kaarten uit het hoofd te leren, want er zijn oneindig veel mogelijkheden. Door veel te oefenen krijg je meer voeling met de kaarten en hun combinaties, waardoor je unieke betekenissen aan de verschillende combinaties kan geven, en dus eigenlijk meer en meer je intuïtie volgt.

Je zal uiteindelijk zelf met unieke combinaties komen die passen vanuit wie jij bent, met de situaties en het leven dat jij al geleefd hebt.

Indeling van de cursus

Module 1    (3 lessen)
In de inleiding wordt de geschiedenis van de Lenormandkaarten kort besproken, het belang om op een deontologische manier een consult te geven en enkele praktische tips om je beter open te stellen voor je intuïtie. In de resterende 2 lessen wordt de betekenis van elke kaart uitgelegd.

Module 2    (2 lessen)
In dit deel wordt worden de persoonskaarten besproken en tijdsindicaties via de kaarten meegegeven. Daarnaast wordt onderwezen hoe je met de medaillons kan werken. Verder wordt de theorie van in module 1 toegepast: er worden leggingen met 1 kaart geoefend. Maar ook leggingen met 2 kaarten komen aan bod om de combinaties van de kaarten aan te leren voelen. Het samengaan of naast elkaar liggen van de kaarten geeft meer uitleg dan beide kaarten apart. Bovendien leer je informatie van de kaarten op een tweede niveau te ontsluieren.

Module 3     (3 lessen)
Tijdens deze lessen wordt gewerkt met verschillende eenvoudige legpatronen met meerdere kaarten (van 4 tot 13 kaarten). Je kan deze leggingen gebruiken om specifieke vragen te beantwoorden. In deze cursus dienen ze bovendien als voorbereiding om de combinaties met 36 kaarten te leren interpreteren. Je leert ook de betekenis van de kaarten op een derde niveau te onthullen, waardoor je nog meer dieper kan ingaan op de kaarten en nog meer info kan verzamelen.

Module 4     (4 lessen)
In deze module leer je 2 verschillende leggingen met alle 36 kaarten. Je wordt wijzer gemaakt in het (op verschillende manieren) benaderen en toelichten van de legging, én in het combineren van de kaarten in die leggingen.

Praktische info cursus Lenormand

Online -lessen

Termijn: 12 lessen
Wanneer: wekelijks de vrijdagvoormiddag (9u30 – 11u30)  of de woensdagavond (18u30 – 20u30)

Data: online lessen de vrijdagmorgen: 17/9 – 24/9 – 1/10 – 8/10 – 15/10 – 22/10 – 29/10 – 5/11 – 12/11 – 26/11 – 3/12 – 10/12  2021 (voorlopige data)
           online lessen de woensdagavond: 6/10 – 13/10 – 20/10 – 27/10 – 3/11 – 10/11 – 17/11 – 24/11 – 2/12 – 8/12 – 15/12 – 22/12 (voorlopige data)

Opmerking: de lessen worden opgenomen en een tijd ter beschikking gesteld mocht je de lessen niet live kunnen meevolgen.
                     Je kan de opnames ook aankopen om de lessen op je eigen tempo of op een voor jou geschikt tijdstip te volgen.

Adres : live online cursus via Teams
*** Deze cursus wordt ook op verplaatsing gegeven vanaf 6 personen ***

Prijs: (syllabus inbegrepen) (zie ook algemene voorwaarden)

  • Module 1 (3 lessen): 81€ (+ 50€ waarborg)
  • Module 2 (2 lessen) : 54€
  • Module 3 (3 lessen) : 81€
  • Module 4 (4 lessen): 108 € (- 50€ waarborg)

Betaling: cash bij aanvang van elke module, bij online cursussen overschrijven op voorhand, vóór de start van elke module.

Meebrengen/bij je hebben: schrijfgerief, Lenormandkaarten (indien je die hebt, enkel die met de afbeeldingen zoals op de site)

Factuur: Facturen kunnen enkel opgemaakt worden tijdens het kwartaal waarin de cursus gegeven wordt.
                Er worden geen facturen achteraf gemaakt omwille van administratieve redenen.

Zie ook onze algemene voorwaarden

Ter info

Als je interesse hebt om andere kaarten te leren leggen, kan je ook terecht op de site van mijn man, Dominique Delaunoy.
Hij geeft regelmatig cursussen kaartleggen, runen, numerologie, pendelen, …

Getuigenissen

Zie onze site defakkel-latorche.

aan het werk
nl_BENL