COACHING - CONSULTEN - CURSUSSEN

Ben je ontevreden over je leven ?
Ben je de weg even kwijt ?
Wil je anders in het leven staan ?
Heb je je zo aangepast aan anderen dat je jezelf niet meer herkent?
Neemt de stress over, en heb je last van burn-out?

Lees verder…

Wil je meer duidelijkheid en inzicht over je huidige situatie via een kaartlegging?
Zijn je batterijen op en heb je nood aan een energetische behandeling?
Lig je in de knoop omtrent je emoties en sta je open voor emotionele bevrijdingstechnieken?

Lees verder …

Wens je in je kracht te komen?
Wil je evolueren op je pad ?
Verlang je om vanuit je kern te leven?
Smacht je er naar om bewuste keuzes te kunnen maken?
Ben je er klaar voor om je eigen leven gaan bepalen?

Lees verder…

ONZE missie

Anderen inspireren in hun groei naar bewustzijn, zelfontplooiing, zelfliefde en zelfwaardering. Tools en inzichten geven om de lichtheid, de passie en het enthousiasme weer naar boven te halen. Hoe lichter je in het leven staat, hoe meer je een lichtpunt op aarde bent.

Ik ben Inge Masureel, een enthousiast, hooggevoelig en spiritueel iemand die er helemaal gelukkig van wordt anderen te kunnen inspireren en ondersteunen in het proces om in hun potentieel te komen, zichzelf te aanvaarden en te genieten van het leven zoals het zich aandient, net zoals ik zelf in het leven sta.
Lees verder…

Getuigenissen

Feedback cursus Tarot

Ik ben super tevreden over de cursus.

Het is héél aangenaam, die te volgen ,zeker met zo’n verzorgd, en nette cursus erbij, door jullie opgemaakt!! Ik kende dit kaartspel (tarot) niet, maar ik probeer het dagelijks te gebruiken, en hoop, met de tijd, dat ik er volledig mee overweg kan!!

Aja ondertussen ben ik al ingeschreven voor de volgende cursus!!

Dus het is een aanrader voor iedereen, aarzel niet en schrijf je in!

 

Marianne C.

Feedback cursus Lenormand

Dominique en Inge blijven steeds zichzelf, wat ik erg apprecieer.  De schriftelijke cursus was interessant en heel duidelijk. Er werden voldoende oefeningen gemaakt. Dominique, de lesgever, wou dat alles duidelijk was en dat zijn kennis de onze werd. Wil zeker nog andere cursussen volgen. 

 

Christine uit Ternat

Feedback cursus ‘Leef vanuit je kracht’

Voor mij was het een heel leerrijke ervaring. Ik pas nog meermaals per week mijn oefeningen toe en voel er me goed bij. Ik sta zelfzekerder in het leven en ben innerlijk rustiger.

Een aanrader!

Eline uit Wervik

Algemene feedback

Wij (mijn man en ik) zijn al 25 jaar bezig met spirituele energieën. Door allerlei omstandigheden bleef de energie enkele jaren op een laag pitje circuleren in ons leven. Op een bepaald moment ga je op zoek gaan naar antwoorden in je leven en zo zijn wij via een vriendin (dankjewel Floortje) op het pad terecht gekomen van Dominique en Inge.We zijn gestart met de cursus Lenormand; wat in het begin heel moeilijk leek, werd telkens haarfijn en met veel geduld uitgelegd door Dominique. Door de oefenlessen die geïntegreerd zijn in de lessen lukt het ons ondertussen aardig om er dagelijks mee aan de slag te gaan voor onszelf en de Lenormand leggingen groeien uit tot een mooie hobby. Het smaakte naar meer waardoor we ondertussen ook gestart zijn met de Tarot. Eénmaal je van start gaat is er geen weg meer terug . Ook is het fijn om telkens met gelijkgestemden samen te komen en soms ervaringen uit te wisselen die met raad en daad bijgestaan worden door Dominique en Inge. Het voelt ook steeds goed aan dat iedereen gelijk is. Of je nu ingenieur, poetsvrouw, bakker of advocaat bent ; allen gelijk !
Ik volgde ondertussen ook reeds de dagcursus EFT. De cursus wordt glashelder gegeven en het is verbazingwekkend hoe snel je er mee aan de slag kan gaan. Geen hocus pocus maar een bevrijding voor jezelf.

Sylvie

Feedback cursus numerologie

Cursus numerologie leuke cursus, totaal iets anders ook, is met de tarot. Leerrijk en goed te weten wat je allemaal uit enkele cijfers kunt halen. Leuke aanvulling op de rest!

Delphine uit Harelbeke

Feedback cursus Lenormand

Zeer informatieve cursus, goede begeleiding, goede groep, je leert meer bij dan alleen maar cijfers en letters. Ik heb hier veel van opgestoken in ieder geval. Ik vond dit de beste cursus waar ik de meeste feeling mee had. Aanrader!

Feedback cursus ‘7 stralenleer’

Ik volgde de cursus “de 7 stralen “. Ik dank U van harte, vooral uw manier van les geven en uw uitleg was prachtig, gestructureerd.
Uw toewijding en kennis van de materie, uw manier van les geven op een eenvoudige manier zodat het goed verstaanbaar was, en doordat er een cursus is meegeleverd hebben we kans op herlezen en herhalen van de lessen.
Ik apprecieer Uw manier van lesgeven. Ik kende weinig af van dit thema, en heb veel bijgeleerd ik zal de cursus zeker terug doornemen.
Deze cursus heeft me veranderd om naar mezelf te kijken, maar ook de omgang met anderen.
Dit alles heeft me aangenaam verrast.

Proficiat Inge.

zeker een cursus om aan te raden!

Emmy V.

Feedback cursus Lenormand

Deze cursus volgde ik in Gent.  Ik twijfelde of ik de cursus zou volgen, achteraf gezien was het een goede beslissing want ik voel me nu veel meer in mijn kracht wanneer ik de lenormandkaarten gebruik. De opfrissing van de cursus was voor mij niet alleen een herhaling het bracht me ook weer nieuwe inzichten bij.

 

Sylvie uit Blankenberge

Feedback cursus numerologie

Een fantastische cursus die ik dagelijks toepas. Mensen staan versteld als je via de korte berekeningen al heel wat over de persoon kan vertellen. Een aanrader en Dominique doet het steeds met evenveel passie voor zijn vak. Als je eens niet aanwezig kan zijn, krijg je de voicerecording opgestuurd wat superhandig is voor de werkende mama’s!

Emmely uit Ingooigem

Feedback cursus numerologie

Onlangs heb ik de cursus numerologie via tarot gevolgd : de combinatie ‘Tarot en numerologie’ geeft direct duidelijke info over het bekomen getal/resultaat – (geen ingewikkelde theorieën/geen studie nodig…).
Numerologie is een handig en praktisch instrument – een handleiding die extra info bezorgt over diverse onderwerpen.

Griet uit Heule

Feedback cursus ‘Leef vanuit je kracht’

Voor mij heeft de cursus enorm veel betekend. Ik heb eventjes gewacht met je te mailen, want ik kan het best beschrijven wanneer ik de cursus doorneem ter voorbereiding van een ‘moeilijk’ moment.Ik heb de cursus gevolgd bij Inge. Ik was meteen op mijn gemak. Inge is een krachtig persoon en straalt tegelijk veel rust uit. Je kreeg een boost tijdens iedere les. De cursus heeft mij enorm geholpen met mezelf te leren kennen. Na een burn-out was ik volledig mezelf kwijt. Je zoekt naar een manier om aan te sterken. Boodschappen doen, gaan winkelen, cafétjes en discotheken, ik nam mezelf dit allemaal af. Hoe kwam het dat ik altijd zo uitgeput was, waarom ervaar ik alles zo intens? Het lijkt alsof de stress alles in de hand heeft. De cursus heeft me verteld, hoe ons lichaam in elkaar zit. Waarom we intens reageren op bepaalde veranderingen in ons leven. Maar vooral: hoe kan ik mezelf transformeren in een sterk karakter? Hoe behoud ik mijn energie? Hoe kunnen we het dagdagelijkse leven een plezier maken voor onszelf? De oefeningen doe ik veel. Het is een echte steun voor mij. Het is een vaste routine geworden voor nieuwe uitdagingen. Ondertussen, stap voor stap ga ik al terug winkelen, kan ik omgaan met situaties die ik eerder ontliep. Ik neem mezelf niks meer af. Totale ontspanning bestaat terug. En hé, het kan maar beteren hé ;-)!

Stephanie uit Moorslede

Feedback cursus Tarot

Ik volgde onlangs een cursus Tarot. Net als mijn vorige cursus die ik bij Dominique volgde (Lenormand), ben ik nu weer zeer tevreden. Je kunt echt vanaf nul beginnen of wanneer je de cursus al volgde, kun je het je zeker helpen verdiepen in het thema.

De manier van lesgeven apprecieer ik, omdat Dominique zijn vele kennis spontaan deelt (met een mooi afgewerkte syllabus) en hij meteen ook iedereen de kans biedt om zelf mee te denken en te zoeken naar de mogelijke betekenis van elke kaart.

De groep mensen waarin je terecht komt, kun je zien als ‘gelijkgestemden’. Wat het alleen maar boeiender maakt!

Het was voor mij alweer een boeiende cursus, waar ik al veel aan heb gehad en waar ik nog heel vaak naar terug grijp. Ondertussen ben ik alweer ingeschreven voor een nieuwe cursus (numerologie). 

 

Sylvie uit Blankenberge

Feedback cursus ‘7 stralenleer’

Vanuit mijn grote interesse in spirituele psychologie was het voor mij eindelijk zover om deze cursus bij te wonen.

Voor veel mensen misschien nog onbekend terrein maar wel degelijk een zeer interessante manier om te leren kijken naar de persoonlijkheid van de mens. Inge is een geweldige en wijze leer-kracht die op ongedwongen en boeiende manier de 7 stralen toelicht. Aan de hand van de duidelijke en nette cursus nemen we de theorie door; hoe de mens reageert vanuit zijn straal, hoe hij in de wereld staat, welke sterktes en op welk domein nog te leren valt. Daarna het ‘zen-moment’; via een geleide meditatie kunnen we de energie van de straal voelen en ervaren.  Deze cursus is een persoonlijke eye-opener; het geeft veel inzichten naar innerlijke groei en door de inwijdingen (de meditaties) kan ik tot op vandaag heel gemakkelijk connectie maken met de stralen. 

Sharon D. uit Bavikhove

Feedback cursus ‘Leef vanuit je kracht’

De cursus ‘Bewust omgaan met je energie’ was voor mij een heel leerrijke ervaring. Alles wordt tijdens de les goed uitgelegd via een heel overzichtelijke projectie, er worden veel ankers meegegeven. Heel interessant is de aanvulling van de theorie aan de hand van oefeningen nog diezelfde avond. Alles kan thuis nog eens herbeleefd worden dankzij de uitgeschreven cursus. Dit vind ik een echt pluspunt. Ben je niet aanwezig dan krijg je de les via audio doorgestuurd. Je hoeft dus niks te missen! Het eerste deel geeft je inzichten in de chakra’s en de werking ervan. Het tweede deel van de cursus leert je nog meer over jezelf waken en omgaan met jouw eigen energie en ook met energieën die niet bij jou horen. Er wordt ook tijd gemaakt voor vragen en antwoorden, echt praktijkgericht dus. Voor mij was deze cursus als therapie op een heel aangename manier gebracht.

Kathleen uit Lochristi

Feedback initiatiedag EFT

Ik volgde onlangs de cursus EFT en was aangenaam verrast van wat deze techniek te bieden heeft. Inge bracht ons op professionele wijze heel wat kennis en inzicht bij waarvoor bedankt!

Samya uit Egem

Feedback workshop Mandala’s maken

De workshops mandala’s tekenen hebben al mijn verwachtingen ver overstegen! Niet dat ik er al veel had, wat ik vroeg me al af hoe we in godsnaam zelf zoiets op papier zouden krijgen. Zelf ben ik nogal een controlefreak dus erin geloven dat het ‘vanzelf’ zou komen was nogal moeilijk, waardoor ik des te meer van het resultaat schrok. Ook de interpretatie van Inge achteraf was er steeds weer helemaal op. Een heel toffe combinatie van creatief bezig zijn en tegelijkertijd jezelf tegenkomen.

Rani uit Beveren-Leie

Feedback cursus Lenormand

De cursus lenormand was voor mij zeer leerrijk. Jij legt de kaarten een voor een zeer duidelijk uit wat ze betekenen. Ook de leggingen werden stap voor stap uitgelegd.
Ik vond het ook zeer goed dat het ook via projectie was. Ik had vroeger al twee cursussen bij iemand anders gevolgd, maar wat ik bij jou nu geleerd heb, er waren dingen bij dat ik op die vorige cursussen nooit heb gezien. Ik bedank je nogmaals voor alles wat je mij geleerd hebt.

Brigitte uit Eeklo

Feedback cursus numerologie

Het was heel leerrijk. Toffe sfeer. Op een aangename manier cursus overgebracht. Raad het iedereen aan. Dank u.

Anja H.

Feedback cursus numerologie

Het was een hele mooie, interessante en leerrijke cursus. Ben heel veel te weten gekomen. Heel duidelijk en goed uitgelegd door Dominique zodat het voor iedereen verstaanbaar is. De schriftelijke cursus sluit hier goed op aan en vooral ook de schema’s waar de berekeningen in gemaakt worden kunnen volgens mij niet duidelijker uitgelegd worden. De hulp van Inge bij de berekening van de schema’s van de levensweg was héél welkom en waarvoor ook dank !
Wat ik héél positief vind dat als men eens een keer een les niet kan komen de les gewoon via email kan doorgestuurd worden en men thuis in eigen tempo de les kan beluisteren en hiermee de cursus goed kan blijven opvolgen. Voor mij is dat een heel goed alternatief en in mijn geval een ideale manier om zo in mijn eigen tempo te kunnen blijven volgen.

C. M.

Feedback cursus numerologie

Ik heb reeds verschillende cursussen gevolgd maar de cursus numerologie is echt een specialleke. Zeer interessant, heel begrijpelijk gegeven samen met een mooie syllabus. Je kan er direct mee aan de slag en onvoorstelbaar wat je er allemaal mee kan doen. Kan dagelijks en voor allerlei doelstellingen worden gebruikt, zeker aan te bevelen. Ben heel content dat ik die cursus heb gevolgd. 

Christel C.

Feedback cursus numerologie

De cursus  numerologie was voor mij een ware openbaring. Het heeft zo veel verklaard van wat er in mijn leven gebeurd is en waarom bepaalde periodes in mijn leven moeilijk waren. Deze cursus brengt enorm veel inzichten en geeft antwoord op vele levensvragen. Deze kennis brengt rust, omdat je weet dat bepaalde fases in je leven slechts tijdelijk zijn en dat er nadien weer betere momenten klaar liggen. De kennis van numerologie is een echte aanrader en de manier waarop Dominique dit naar voren brengt is heel duidelijk. Ik ben hem voor deze nieuwe kennis enorm dankbaar.

Els uit Outer

Feedback cursus Tarot

Graag wil ik mededelen hoeveel plezier ik heb aan de tarotkaarten. Iedere dag leg ik een dagkaart voor mijn man en mezelf, zo hebben we een beter inzicht in onszelf en het werkt aanstekelijk. Met dank aan Dominique voor de mooie ( en met geduld ) uiteenzetting van de cursus.

 

Chantal C.

Feedback cursus ‘Leef vanuit je kracht’

Ik volgde bij Inge ‘Bewust omgaan met je energie’. Dit omvat een uitgebreide theorie en bijhorende oefeningen. 

De levenswijsheid die ze uitstraalt en wat ze vertelt, past ze ook toe.

Dit maakt het zeker de moeite waard. Een aanrader om te volgen.

Dank je wel voor jouw inzet.    

Carine uit Ieper

feedback cursus ‘Leef vanuit je kracht’

Een vernieuwende cursus met hele leuke oefeningen waar we onmiddellijk mee aan de slag kunnen.Bedankt Inge

Ingrid G.

feedback cursus Lenormand

Een aangename en duidelijke manier van lesgeven; via de projector en de groepsbesprekingen. Voldoende ruimte voor persoonlijke inbreng, vragen en verduidelijkingen. Ook een goed aantal oefensessies en dit telkens volgens een andere legging. Volledige cursus; gestructureerd en duidelijk. Aandacht voor de theorie, hoewel ook niet te veel, wat goed is. Het accent ligt op het oefenen en das heel goed.Heel leerrijk, boeiend en uitnodigend.Ook over de locatie niks op aan te merken; sfeervol, makkelijk te bereiken en op een ideaal tijdstip.Ik heb enorm genoten van de lessen. Dominique is een goeie lesgever die het doet vanuit het hart, wat een groot stuk onzekerheid wegneemt en vertrouwen schenkt omdat er een krachtige en geloofwaardige leiding is. Er heerste ook een leuke sfeer tussen de mensen wat natuurlijk ook heel bepalend is.Kortom; ik ben blij dat we vlotjes overgaan naar de volgende cursus .

Sharon uit Bavikhove

Feedback cursus numerologie

Ik was super tevreden over de cursus numerologie, en zéker over de bijhorende cursus, door jullie opgemaakt!  Ik ben telkens héél verwonderd, over de netheid en de overzichtelijkheid van die vele getypte bladen! Proficiat en bedankt daarvoor, daar is véél werk en energie aan vooraf gegaan!
Ik had al verschillende boeken doorgenomen numerologie, maar ik kon er eigenlijk weinig mee doen! Maar nu ik de cursus gevolgd heb, is het duidelijk geworden!  Ik zal dat in de toekomst véél gebruiken.

Marianne uit Staden

Feedback cursus Tarot

Heel interessant was dat wij erop gewezen werden om vooral aandachtig de kaarten te bekijken: wat zie je?  Leren kijken dus.  En dit aangevuld met uitleg over de symboliek, met aandacht voor details.

Op die manier werk ik nog steeds met de kaarten.  Uiteraard is de syllabus een zeer welkome aanvulling.  Deze is goed gestructureerd en duidelijk opgesteld.

De oefeningen worden goed aangepakt: je leert van mekaar.

En wat zeer goed is: als je een les mist, krijg je de bespreking doorgestuurd.

 

Guido uit Izegem

Feedback cursus Lenormand

In de herfst heb ik online bij Inge de cursus Lenormand gevolgd. Het waren leerzame en inspirerende lessen. Het was fijn online aangezien de reistijd vanuit Nederland nogal groot is. Taaltechnisch was het allemaal prima te volgen.

Zowel de lessen als de modules hadden een heldere en gestructureerde opbouw. Het was ook steeds erg duidelijk wat er verwacht werd tav het insturen van foto’s van leggingen die nodig waren voor de volgende les.

Er was voldoende ruimte om vragen te stellen en te oefenen, waarbij iedereen in zijn waarde gelaten werd. Iedere (digitale) samenkomst was een cadeautje en ook met de fysieke afstand ontstond er echt een groepsgevoel. Een aanrader dus, deze cursus.

 

Maureen M. – ‘s-Heer Arendskerke

Feedback cursus ‘Leef vanuit je kracht’

Topcursus geleerd om iets assertiever te zijn en grenzen te stellen. Goede lesgeefster ☺rustig en veel info.

Delphine uit Harelbeke

Feedback cursus Lenormand

Bedankt Dominique, om iedere keer opnieuw je ziel in de cursussen te steken, waardoor ze voor mezelf makkelijker te volgen zijn .
De meegegeven grote en kleine ervaringen doen het nu ook nog makkelijk onthouden.

Mark uit Zuienkerke

Feedback cursus tarot

De cursus Tarot Rider Waite, de Grote en Kleine Arcana die ik gedurende 2 weekends de voorbije zomer bij jullie volgde is top:
de cursus is diepgaand & intensief, er is een degelijke en gestructureerde uitleg van de theorie, er is evenzo voldoende tijd om samen oefeningen te maken.
Het cursusboek die jullie hebben samengesteld is een prachtig naslagwerk waar zowel de algemene als de gedetailleerde uitleg van elke kaart helder en overzichtelijk in beschreven staat.
De enthousiaste gedrevenheid waarmee jullie inzicht geven in de wijsheden die de Tarot te bieden heeft is inspirerend, het blijft hangen en geeft goesting om er mee verder te gaan.
Bedankt Inge en Dominique, ik raad jullie van harte aan aan iedereen die dieper wil ingaan op deze mooie materie.

Christine V. uit Brugge

Feedback cursus Tarot

De lessen tarot kan ik alleen maar aanraden om te volgen. Ze geven je echt veel energie en je leert heel veel bij zowel over de kaarten als ook over jezelf.

Steeds krijgen we de nodige uitleg en inzichten en er is steeds tijd om vragen te stellen.

Heel aangename lessen die voorbij gevlogen zijn. 

Ik kijk al uit om nog meer lessen te volgen.

 

A.V.D.H.

Feedback cursus ‘Leef vanuit je kracht’

Topcursus geleerd om iets assertiever te zijn en grenzen te stellen. Goede lesgeefster ☺rustig en veel info.

Delphine E. uit Harelbeke

Feedback cursus Lenormand

Ik volgde de cursus Lenormand en de Tarot bij Inge Masureel. Inge is een heel krachtig persoon die op een sterke intuïtieve manier haar wijsheid doorgeeft. Zij geeft les op een zachte rustige manier, en is open voor iedere opmerking of vraag vanuit de lesgroep. Na de les kan er steeds een bijkomende vraag gesteld worden wanneer je vast zit, of iets niet duidelijk is. Inge is een uitstekende, geduldige lesgeefster en loodst je op een heldere manier door de wereld van kaarten. Een echter aanrader !

Carine uit Brugge

Algemene feedback

Dominique ken ik reeds sinds ik een klein meisje was. Doorheen de jaren kan ik bij hem en zijn vrouw Inge terecht voor heel verscheidene zaken; reiki en EFT, kaartleggingen en uiteraard voor de vele cursussen die ik heb gevolgd. De lessen worden op een zeer duidelijke en interactieve manier gegeven; er wordt kort maar voldoende aandacht besteed aan de theorie maar het accent ligt overduidelijk op het oefenen. Elke kaart wordt afzonderlijk ontleed en nadien leren we hoe we deze toe te passen in verschillende leggingen over verschillende onderwerpen. Elke oefening is ook persoonlijk en dat maakt de lessen zo bijzonder; de kaarten geven het verloop van situaties weer en deze inzichten helpen je enorm in het alledaagse leven. Binnen de lessen heerst er telkens een vertrouwelijke en respectvolle sfeer zodat niemand zich ongemakkelijk hoeft te voelen om zich een stukje bloot te geven. Wat begonnen is als een interesse in esoterie, is uitgegroeid tot een hobby en intussen tot een manier van zelfontwikkeling. Ik ben al veel in aanraking gekomen met andere spirituele cursussen en beoefenaars maar er is een reden waarom ik altijd de activiteiten van Dominique en Inge blijf volgen; naast de professionaliteit en de degelijkheid van de cursussen, krijg je zoveel meer; een persoonlijke interactie van 2 mensen die elkaar aanvullen, kwaliteitsvolle en vooral waarachtige begeleiding en inzichten in de wereld van spiritualiteit. Het heeft van mij een nieuw mens gemaakt; ondanks de uitdagingen die een mens voor zijn kiezen krijgt, heb ik vertrouwen gekregen dat elke uitdaging niet onoverwinnelijk is, hoe erg het er ook aan toe gaat. Het maakt de last zoveel lichter en brengt wat licht in de duisternis. Het plaatst ook situaties in een ander daglicht; het leren kijken vanuit een andere invalshoek, brengt vrede in het hart en dat voelt zo goed! Daarom ben ik enorm dankbaar dat ik Dominique en Inge ken, als leraar, als helper, als mens.

Sharon uit Bavikhove

Feedback initiatiedag EFT

Een tijdje geleden heb ik de cursus EFT bij jullie gevolgd. Ik heb het ervaren als de helende reis, maar dan véél makkelijker toepasbaar. De les verliep in een ontspannen sfeer. Ik heb ondertussen EFT toegepast op mijn vriend en mezelf en kan het alleen maar toejuichen. Dank je, ik kijk er naar uit om nieuwe spirituele dingen bij jullie aan te leren.

Christel

Feedback cursus ‘Leef vanuit je kracht’

Ik vond het een verrijkende en ontspannende cursus. Ik voel me nu mentaal zoveel krachtiger en tegelijk ontspannen. De theorie is mooi opgemaakt en niet ingewikkeld. De oefeningen zijn eenvoudig en gemakkelijk toepasbaar. De meegeleverde cursus van zowel de theorie als de oefeningen is een pluspunt en helpt ons thuis de ideale oefening terug naar boven te halen wanneer nodig. Dit is een cursus waar iedereen baat bij heeft.
En bedankt Inge! Je bent een fantastische leermeester. Tot een volgende keer in een andere cursus.

Eva uit Geluwe

Feedback cursus numerologie

Ik heb de cursus numerologie via de tarotkaarten heel goed ervaren. De modules waren éénvoudig en heel goed uitgelegd. Het was allemaal snel te begrijpen. De manier van les geven was heel goed gedaan. Er was ook een heel goede projectie op het scherm. Er was ook een heel goede structuur, eerst een heel goede  uitleg over de tarotkaarten, daarna was alles stuk per stuk goed uitgelegd met telkens een oefening.
Ik heb al heel veel over mijzelf ontdekt en ik heb ook genoeg informatie meegekregen om mensen te kunnen ontvangen en de berekeningen maken.

Marie D.

Feedback cursus ‘Leef vanuit je kracht’

Mijn eerste cursus die ik volg bij Inge en het was meteen een schot in de roos! De invalshoek van deze cursus is via de chakra’s; energieplekken waar we ons meestal niet bewust van zijn, maar eens je er voldoende aandacht aan besteed, merk je wel degelijk de positieve effecten. Het tweede luik van de cursus leren we allerlei verstoringen te herkennen in het dagelijks leven die ons moe maken, nerveus en angstig.De theorie is duidelijk en voldoende. De oefeningen zijn makkelijk en niet ingewikkeld; het is heel duidelijk dat Inge oefeningen verkiest die heel simpel uit te voeren

zijn en vooral heel makkelijk te integreren in ons hectisch leven. Mensen die denken dat dit een zweverige cursus is met ingewikkelde meditaties, hebben het aan het verkeerde eind. De nadruk ligt op eenvoud en het leren tot zichzelf komen in alle rust. Ben je iemand die gevoelig is of onzeker,snel van de kaart door omstandigheden of (reacties van) mensen? Dan is deze cursus een echte aanrader. De energie die je vanbinnen aanvoelt als zenuwachtigheid, angst, onzekerheid, het gevoel dat je meer geeft dan je krijgt,….zul je leren te transformeren naar zelfrespect en liefde. Hopelijk volgt er op deze cursus een vervolgcursus met nog meer diepgang!

Sharon uit Deerlijk

Feedback initiatiedag EFT

Zondag heb ik de cursus EFT als heel positief ervaren. De les werd op een heel aangename en duidelijke manier gegeven, waardoor ik de hele dag met heel veel interesse en aandacht heb kunnen volgen. Ook de “levenswijsheden” die buiten de cursus meegegeven werden zullen me bijblijven. Heel handig is ook de bijgeleverde theoretische cursus waarin je alles nog eens kunt opzoeken.

Ik dank ook de medecursisten die er waren, voor de aangename sfeer die er was en ook voor het begrip voor elkaar.
De cursus is een aanrader voor iedereen !

Chantal uit Brugge

Feedback cursus ‘Leef vanuit je kracht’

Ieder hooggevoelig persoon zou deze cursus moeten volgen :). Het heeft mij echt heel veel bijgebracht en ik pas nog dagelijks oefeningen toe. Ik zal nooit de woorden vergeten die je zei: “iedereen is een beetje tovenaar”. Mijn ogen zijn op een bepaalde manier opengegaan, waardoor ik anders in het leven sta. Ik voel me sterker en recupereer sneller na wat mij vroeger helemaal uit balans zette. Ik probeer veel in mijn tuintje te werken en telkens als ik ergens ga scherm ik mij op een liefdevolle manier af van alles wat mijn energie zou kunnen afnemen.

Celine uit Ieper

Feedback cursus numerologie

De cursus numerologie opent tal van mogelijkheden in je leven, je kan door een simpele berekening jezelf en een ander beter leren kennen en zo weten waarom mensen op die manier reageren. Je begrijpt ook beter hoe bepaalde jaren van je leven moeilijk waren.
De manier waarop de lesgever stap voor stap de theorie doorneemt is heel professioneel. Bedankt voor de inzichten.

Marie uit Sint-Denijs

Algemene feedback

Wat enkele jaren geleden begon als een leuk spel, groeide uit tot een échte hobby en vooral een passie ! Ik kocht in de lente van 2013 een set Tarot kaarten aan, dit bij de lokale dagbladhandelaar, met een bijgevoegde eenvoudige handleiding. Méér nog voelde ik nadien de drang om verder in de leer te gaan. Dus in januari 2014 werden de eerste stappen gezet om mij verder in deze prachtige kaarten te specialiseren, dit via het volgen van een opleiding bij een uitstekende leermeester … JIJ !!!! Leergierig zoals ik ben, en geboeid door de mystieke bovenwereld, bleef het niet bij Tarot alleen, en dankzij jou ontdekte ik ook de kracht van de getallen via de Numerologie … de kracht van de ‘Belline’ …. en de pracht van ‘Lenormand’. Dagelijks blijf ik geboeid door de kaarten …. het blijft een passie … Ik wil je bedanken, voor al hetgeen jij mij hebt geleerd, jij zorgde voor mijn spirituele groei en transformatie … een nieuwe weg werd voor mij geopend … Dus …. 1000 maal dank …. én …. Je ziet mij zeker nog terug !

Eveline B.

Feedback cursus ‘Leef vanuit je kracht’

Ik vind de affirmaties uit de cursus heel goed.  De afwisseling van theorie met oefeningen, per les, vind ik ook goed. Het is van groot belang de ‘energetische vampieren’ te herkennen om er te leren mee omgaan.

Mia uit Tielt

Feedback cursus ‘Leef vanuit je kracht’

In eerste instantie is het op zich al heel interessant om de leer van de chakra’s te leren kennen.  En nog beter zijn de oefeningen om de blokkades of de negatieve energie die op een chakra zitten weg te werken. Voor mij was het een ontspannende cursus, je wordt er rustig van! Je voelt je energie stromen .

Nog een belangrijk aspect is de docente, Inge straalt rust uit en heeft het geduld om naar iedereen te luisteren. Dito voor de oefeningen, geen stress, het zijn oefeningen die voor iedereen, jong en ouder, toegankelijk zijn.

 Bedankt Inge!

Catherine D.

Feedback cursus numerologie

De cursus numerologie is héél handig, je kunt het in alle omstandigheden gebruiken. Het zijn geen moeilijke berekeningen, oefening baart kunst! Het wordt héél duidelijk dankzij een uitgebreide cursus en oefenbladen (wordt meegeleverd bij aanvang van de cursus). De cursus wordt uitstekend gegeven, klaar en duidelijk. Er wordt voldoende geoefend.
Iedereen komt voldoende aan bod. Alle vragen kunnen gesteld worden. Deze cursus geeft inzicht in wat er zich afspeelt in je leven en je kunt de dingen beter plaatsen en relativeren.  Ook handig als je wilt weten of een bepaalde dag gunstig zal zijn voor jou of iemand anders  om bijvoorbeeld te huwen, operatie, feestje…
Een toffe locatie, gemakkelijk bereikbaar. Toffe cursisten.  Last but not least: een fantastische docent met veel humor 

Catherine uit Kesselo

Feedback cursus Tarot

Ik had geen voorkennis van de tarot en iedere les werd op een groot scherm geprojecteerd en met de grondige, maar vooral eenvoudige uitleg werd de les gegeven

Ook het feit dat we iedere les oefeningen maakten, die dan samen met de lesgever overlopen werden , maakte dat de cursus dieper ging

Je krijgt een uitgebreide syllabus met informatie over de betekenis van de tarotkaarten in verschillende contexten en veel oefeningen. We vertrekken vanuit één specifieke kaartlegging waaraan elke cursist een eigen vraag of thema kan koppelen. Via de projectie kunnen de medecursisten de legging bekijken en oefenen om de kaarten te interpreteren. Dominique staat je met raad en daad bij om te helpen wat de kaarten je willen vertellen. Hij is een inspirerende leraar die zijn passie met veel kennis en kunde en een scheutje humor overdraagt aan zijn studenten.

 

Cindy M. uit Knokke

Feedback cursus ‘Leef vanuit je kracht’

De door Inge gegeven cursus over het in onze kracht komen en blijven, is dat werkelijk op een formidabele manier, in die zin dat zij zichzelf erin legt, eigen ervaringen erbij verwevend en de materie zeer praktisch maar veelomvattend en essentieel is voor ons “energiemanagement”.
Ze geeft ruimte aan de cursisten om hun eigen beleving naar voren te brengen, toch het geheel niet uit het oog verliezend.
Haar oefeningen blijven een hulpmiddel voor overdag tussendoor, ook al omdat ze zo pragmatisch zijn voorgesteld.

Diane uit Deinze

Algemene feedback

Sinds ik de cursussen volg bij jullie ben ik me meer bewust van mezelf, van mijn acties, van mijn medemensen en hun bedoelingen.

De cursussen zijn een verrijking voor wie bewuster wil leven en openstaat voor wat er is maar niet kan gezien worden.

Het is een meerwaarde als je interesse hebt in wat zich afspeelt tussen hemel, aarde en het universum…

Het is aangenaam om te weten dat je niet alleen staat en dat er nog anderen zijn die je interesses delen. gelijkgestemden komen samen en helpen elkaar!

Bedankt om ons steeds met raad, daad en liefde bij te staan en te sturen!

Petra uit Roeselare

Feedback cursus ‘Leef vanuit je kracht’

Ik ben heel blij dat ik de cursus gevolgd heb…Ik dacht eerst dathet niets voor mij was maar mijn ogen zijn opengegaan tijdens het volgen van de cursus…hoeveel keer ik “oja zo herkenbaar” bij mijn eigen heb gezegd…Het is een cursus die volgens mij in het onderwijs zou moeten gegeven worden, het is een goede manierom te leren met jezelf en met anderen om te gaan…en om daarbij meer van jezelf te gaan houden en jezelf als belangrijkste persoon in je leven te zien…allemaal zaken die nodig zijn om je verder positief te ontwikkelen…Inge doet dat bijzonder goed…is heel gedreven in haar materie en ze geeft je een heel goed en veilig gevoel…De bijhorende oefeningen zijn heel makkelijk uit te voeren en vragen geen speciale conditie of plaats of tijd ..De cursus is heel goed geschreven, boeiend en interessant Voor mij zal cursus nooit geklasseerd worden tussen de zoveel andere info en boeken die ik al gekocht heb…een cursus die je gevolgd hebt blijft je zoveel beter bijKortom een aanrader voor werkelijk iedereen.

Natalie uit Sint-Eloois-Vijve

Feedback cursus ‘Leef vanuit je kracht’

Een cursus die ik iedereen kan aanraden. Ben er goed mee geholpen in verband met de groei die ik aan het maken was en verder kan zetten. Heel toffe groep. De schriftelijke cursus was zeer duidelijk, handig om er achteraf op terug te vallen indien nodig. 

Christine uit Ternat

Feedback cursus ‘Leef vanuit je kracht’

Wat heb ik genoten van deze cursus! Ik keek uit naar elke donderdagavond en dit om verschillende redenen: 

1) Ik had even tijd voor mezelf en was weg van alles en iedereen.

2) Bij Inge thuis heerst er een enorme aangename energie. Inge is een enorm warme persoon en je voelt je er onmiddellijk thuis. Ze is heel vriendelijk, lief en luistert steeds naar wat je te zeggen hebt. 

3) Ik voelde naar mate de cursus vorderde, dat die toch wel wat met me deed. Ik voelde mij veranderen, in positieve zin. 

De cursus wordt op een heel aangename manier gegeven. Er is ruimte om vragen te stellen tijdens het ’theorie’gedeelte. Ook wordt er voldoende tijd genomen om de theorie toe te passen.
Deze cursus was voor mij de start van mijn nieuw leven, waar ik Inge enorm dankbaar voor ben! Ik sta geduldiger, bewuster en met meer zelfvertrouwen in het leven. Ik geloof meer in mezelf, volg meer mijn eigen intuïtie en sta meer in mijn kracht. 

Lies uit Wervik

Feedback cursus Lenormand

De cursus is echt heel interessant, en wordt heel duidelijk en leuk gegeven.
Een echte aanrader, zowel de cursus lenormand als de tarot .

Nancy D.

Feedback cursus Lenormand

Zeker 15 jaar terug had ik het kaartspel Lenormand al eens doorgenomen met een korte cursus en lessenreeks, maar dat was de begincursus, en enige tijd later stopte de lesgever met de cursussen, en dat vond ik héél jammer!! ‘K was wél bijna dagelijks eventjes met mijn kaarten bezig, maar toch vond ik dat niet voldoende, zéker niet voor mezelf. Tot ik dan via de site jullie lessenreeksen zag. Er was iets die me zei, ’t is het moment herneem die cursus. Wat aftastend ben ik gestart, en ik moet zeggen, met zo’n nette en verzorgde cursus was het aangenaam les volgen!! en heb ik tal van nieuwe legmethoden gezien!! Ook niet te vergeten,

het kleine ringmapje met de verkleinde versie van de cursus, dat is gewoon super, want als ik nu ergens met de trein naartoe ga, is dat mijn leeslektuur! Ondertussen zijn wij cursisten, al een beetje meer aan elkaar gewoon, want wij zitten tenslotte al enkele vrijdagen voor 2 uren samen!! en we hebben een toffe ploeg, met allemaal dezelfde interesse. En als ik een deel van de les mis, omdat ik moet gaan werken, wordt dat gemiste stuk opgenomen, en naar mij doorgemaild!! Dus mensen, als je er zin in hebt, aarzel niet! Schrijf je in! En kom gerust bij de ploeg van Roeselare, op vrijdagvoormiddag, we hebben nog enkele stoelen vrij! En ’t is een aanrader!!
Dominique, ik wil jou ook bedanken, voor de kennis die je met ons wil delen en je geduld met ons!!

Marianne C.

Feedback cursus numerologie

De lessen waren zeer boeiend en de kennis van onze leermeester oneindig. Na deze lessen ben ik getriggerd om nog meer te kennis op te doen. Deze cursus heeft enorm geboeid en kan ik toepassen in het dagelijks leven. Veel dingen bekijk ik nu met een andere invalshoek en ik moet zeggen, het maakt het leven een stuk aangenamer.

Ik kan me niet meer voorstellen om zonder al deze kennis door het leven te moeten gaan.

Ann S. uit Wetteren

Feedback cursus ‘Leef vanuit je kracht’

Ik voelde dat het tijd was in mijn leven om iets bij te leren over mezelf van hoe andere personen omgaan met mij en dan heb ik het over de mensen die energie van me af nemen, de energie vreters, en wat ik daarmee kan doen om deze op een vriendelijke manier aan te pakken.

Module 1 over de chakra’s liet je inzien waar je blokkades zitten op welke chakra en hoe je deze kan bijsturen en daarbij kregen we heel wat oefeningen die ter plaatse werden uitgevoerd en die je gemakkelijk thuis kan verder uitoefenen want de cursus en oefeningen worden netjes meegegeven naar huis die je voor altijd hebt. Van module 2 heb ik enorm genoten en veel bijgeleerd. Nu denk ik eerst aan mezelf in de zin van, ga je voor minder dan 100%,dat is oké, met 98%  lukt het ook en ja, zelfs bij mij die  voor iedereen wilt goed doen lukt me dat! De energievampieren herken ik nu en weet hoe ik me daar tegen kan verzetten en hoe ik zelf meer in mijn energie kan komen. Ik vond het enorm leerrijk en elke week keek ik uit naar de cursus want Inge is een rustig persoon die heel goed luistert en alles met heel veel liefde uitlegt waardoor je supergemotiveerd bent en je absoluut vooruitgang boekt. Ik voel me vrijer sedert de cursus, bewust omgaan met je energie ,en heb zoveel bijgeleerd dat ik echt wel wat meer opkom voor mezelf, nogmaals ,op een vriendelijke manier. Inge, superbedankt, je hebt me heel wat doen inzien! Ik pas heel veel toe wat ik geleerd heb en het lukt me prima. Daarvoor hebben we ook in de les oefeningen gedaan en krijg je en de cursus en de oefeningen netjes mee naar huis.

Absoluut een aanrader voor, te brave mensen, maar ook voor anderen uiteraard!

Heidi uit Zonnebeke

Feedback cursus Lenormand

Nog een dikke merci voor het delen van je uitgebreide kennis, betreffende de kleine Lenormand. Ik keek er wekelijks naar uit omdat de lessen op zo’n enthousiaste manier en aangenaam tempo werden gegeven, er was voldoende tijd om te oefenen en vragen te stellen, handig dat we de leggingen konden meevolgen op het projectiescherm en dat we per module een overzichtelijke cursus meekregen, mijn interesse is gewekt om bij jou nog meer cursussen te volgen !!!

Micheline uit De Klinge

Feedback cursus Tarot

Deze cursus was boeiend van begin tot einde. Je leert niet alleen de betekenis van de kaarten, maar bekijkt de leggingen ook vanuit verschillende invalshoeken en niveau’s. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk en vereisen geen speciale kennis. Je krijgt dankzij de talrijke oefeningen nieuwe inzichten in jezelf en in je levensdoel. Een echte aanrader!.

 

Els uit Outer

Feedback cursus tarot

De cursus is echt heel interessant, en wordt heel duidelijk en op een leuke manier gegeven.
Een echte aanrader, zowel de cursus lenormand als de tarot.

Nancy D. R.

Feedback cursus ‘Leef vanuit je kracht’

De cursus is voor mij een ‘eye opener’ van groot formaat !   De werking van ons ‘stoffelijk’ lichaam kennen we in grote trekken, de organen kunnen we  benoemen en weten in hoofdzaak wat ze doen in onze lichaam.
De werking van het ‘energetisch lichaam’ was tot ‘voor’ de cursus voor mij totaal onbekend. Aangezien de twee in feite één geheel vormen….is de info vanuit de cursus samen met de vele oefeningen een enorme aanvulling en verrijking.

Griet uit Heule

Feedback cursus ‘Leef vanuit je kracht’

Ik was een beetje twijfelachtig toen ik de eerste les hoorde dat het over chakra’s ea. ging gaan. Maar doorheen de lessen werd het mij duidelijk dat het dmv de chakra’s makkelijker is om je lichaam, geest, kijk op de wereld en je eigen persoonlijkheid te begrijpen. Er worden praktische voorbeelden, vaak uit eigen ervaringen, aangebracht waardoor je blik op de situatie duidelijker wordt.
Er is ruimte om ervaringen uit te wisselen, wat voor mij positief heeft bijgedragen aan het “einddoel” van de cursus. De lessen verlopen hierdoor ook rustig, relaxed.
De oefeningen dragen bij tot innerlijke rust, waardoor je situaties beter kunt inschatten/ervaren. Het zijn ook oefeningen die net per sé als “oefeningen” moeten bestempeld worden, sommige zijn amper zichtbaar voor de buitenwereld 🙂
Je kunt alles wat aangekaart wordt volgen op een projectiescherm en de cursus is duidelijk opgesteld (klare taal, voorbeelden…).
Deze cursus is een aanrader voor mensen die zich “verloren” voelen in het leven van nu; de oefeningen en tips zorgen ervoor dat je weer meer “jezelf” kunt zijn.  Nogmaals bedankt voor alle inzichten die we tijdens deze lessen meekregen.

Thea M.

Feedback cursus Lenormand

Graag wil ik meegeven dat ik de cursus Lenormand in zijn totaliteit als zeer goed heb ervaren. De inhoud van de cursus is zeer interessant en bracht me duidelijke inzichten in de kaarten bij. De lessen werden op een ontspannen manier gegeven, vragen werden duidelijk beantwoord en er was voldoende tijd om de verschillende leggingen stap voor stap te leren en te bestuderen. Bij afwezigheid tijdens een les krijg je alles wat besproken en geprojecteerd wordt via email doorgestuurd. Zo hoef je toch niks te missen. De cursus is een absolute aanrader voor allen die via de kaarten een antwoord willen vinden op verschillende levensvragen.

Kathleen uit Drongen

Feedback cursus Tarot

Het is allemaal begonnen met het aanleren van de Tarot…

Ik wilde de betekenis van de kaarten kennen.

Via internet ben ik terecht gekomen op jullie website van defakkel…

Iets wat me niet zou spijten…!!!

De lessen waren zeer boeiend en de kennis van onze leermeester oneindig…

Na deze lessen ben ik getriggerd om nog meer te kennis op te doen…

Numerologie was de volgende stap…

Ann S. uit Wetteren

Feedback cursus numerologie

Vooral de sfeer tijdens de cursus vond ik heel gemoedelijk en aangenaam.
Het werd zeer eenvoudig uitgelegd zodat je later, via de schriftelijke cursus die je erbij krijgt, verder kunt werken. 

Christine M.

Feedback cursus ‘Leef vanuit je kracht’

Ik ben leerkracht en 26 jaar oud. Ik vond en vind het nog altijd moeilijk om mijn eigen energie goed in te delen, daarom koos ik voor deze cursus.

Het was oprecht een goede cursus. We hadden een leuke groep waardoor er heel wat voorbeelden uitgewisseld werden met elkaar. Ook Inge geeft heel wat voorbeelden aan en vertelt hoe zij elementen ervaren heeft. Dit maakt alles heel aangenaam en duidelijk. Ik vond de tweede module iets interessanter dan de eerste maar de eerste module is nodig om de tweede beter te begrijpen. Per les krijg je heel wat oefeningen die je thuis gemakkelijk kunt toepassen. De cursus die je meekrijgt is gemakkelijk te begrijpen en goed geformuleerd. Ook hier zorgde Inge voor duidelijkheid.

Inge is heel eerlijk, heeft een luisterend oor en kan tips geven binnen iedere situatie. Het is duidelijk dat andere mensen in jouw directe of niet directe omgeving, het niet altijd even goed bedoelen i.f.v. je eigen energie. Ik heb geleerd het onderscheid te maken tussen mensen die te veel energie afnemen van mij en mensen die op een positieve manier omgaan met mijn energie. Ik leerde ook om in bepaalde omgevingen mij anders te gedragen zodat mijn energie centraal blijft. 

Een aanrader voor wie even de puntjes op de i wil zetten rond z’n eigen energetische waarde.

Hannelore uit Geluwe

Feedback cursus Lenormand

De cursus Lenormand was voor mezelf van begin tot einde zeer boeiend. Ik had al enige kennis van deze kaarten, maar in deze cursus wordt er echt heel diep ingegaan op de betekenis van elke kaart gebaseerd op afbeelding en medaillon. De kaarten spreken nu nog meer tot mij en ik haal er veel meer informatie uit dan voorheen. Ook de manier van lesgeven is heel aangenaam en Dominique  (of Inge) gaat telkens tot het uiterste om hun kennis aan elke cursist over te dragen. Dit is puur vakmanschap gebaseerd op een jarenlange ervaring en dat voel je duidelijk. Ik kijk alvast uit naar de cursus ’tarot’.

Els uit Outer

nl_BENL