EFT - EMOTIONELE VRIJHEID

EFT Emotionele vrijheid

Wil je anders in je leven staan? Emotioneel vrij zijn ?
Verstorende situaties en relaties van in het verleden achter je kunnen laten?

emotionele blokkades verdriet angst

Soms hebben we ervaringen in ons leven als (heel) negatief ervaren. We blijven ze voortdurend herinneren, of telkens we in een gelijkaardige situatie terechtkomen, voelen we ze weer opnieuw. Het laat ons niet meer los. Als we hier niets mee doen, dan verstoort het niet alleen ons emotioneel leven, maar ook ons energieveld. Die emoties zitten namelijk opgeslagen in ons lichaam.
Dankzij EFT kan je die storing uit je systeem krijgen.
De emotionele lading van bepaalde belaste situaties of herinneringen worden sterk gereduceerd tot volledig opgelost, zodat je de over-emotionaliteit, spanning, pijn of angst niet meer ervaart.
Zo kan je de situatie terug op een neutrale manier bekijken, van op een afstand, en weer ‘normaal’ functioneren.

De sessie

Tijdens een sessie gaan we naar een situatie waar je niet van los kan komen, of die je niet kan verwerken. Hierbij zijn gevoelens naar boven gekomen, die nog steeds bepalen hoe de dag van vandaag reageert. Je hoeft de situatie niet tot in detail te beschrijven of her te beleven. We kunnen beginnen met de emoties die opkomen als we ons even terug in die negatieve ervaring verplaatsen. Door EFT (te tikken) wordt de verbinding tussen het beeld (of ervaring) en het storend gevoel losgemaakt. Soms kunnen we gewoon met een storend gevoel aan de slag, zonder te weten wat de situatie was.

Met EFT gaan we naar de kernovertuigingen die je beperken of saboteren. Tijdens een sessie kom ik in een hogere verbinding waarbij ik gemakkelijker toegang heb tot je blokkades. Door die in het bewustzijn te brengen of omstandigheden duidelijker te stellen, gebeurt er een verschuiving, verandering in jouw systeem, waardoor de verstoringen geharmoniseerd worden. Waardoor je op een neutrale manier tegenover dezelfde situatie kan kijken.

EFT werkt bij allerlei klachten

 • onverwerkte emoties:
  afscheid nemen van iemand, pijnlijke herinneringen, oud zeer, trauma’s, ongevallen, misbruik, verkrachting, vernedering, …
 • stress en angsten:
  faalangst, burn-out, depressie, gevoel van controleverlies, eetstoornissen, verzamelstoornis, verslavingen, …
 • gedragingen:
  gebrek aan zelfvertrouwen, angst om in het openbaar te spreken, overmatige jaloezie, zelfsabotage, minderwaardigheid, zichzelf wegcijferen, relatieproblemen, …
EFT initiatiedag persoonlijke coach vrijheid

Praktische info

Duur: een consult duurt 1 tot anderhalf uur.
Prijs: 65€

Wijze: dit kan ter plaatse (te Wervik) of via Zoom of via WhatsApp

Contactgegevens (voor een afspraak kan u mij best opbellen):

 • Telefoon : 056/31.47.01
 • Gsm : 0485/74 84 76 (Inge Masureel)
 • e-mail: info.defakkel@gmail.com

Adres : Hansbekestraat 62 – B-8940 Wervik

Ter info

 • Heb je interesse om cursussen te volgen om je eigen coach te zijn, kijk dan even naar de cursussen die ik geef.
 • Mijn man, Dominique Delaunoy, geeft ook consulten en spirituele cursussen. Als je interesse hebt kan je een kijkje nemen op zijn site.
nl_BENL