Consult kaartleggen

kaartleggen west vlaanderen lenormand kaarten

Een consult kaartleggen helpt je bewust te worden van de zaken waar je op dat ogenblik (onbewust) mee bezig bent. De kaarten zijn een middel dat als een bron van kennis kan worden geraadpleegd. Ze vertellen iets over de persoon voor wie ze gelegd worden. Ze verduidelijken de situatie waar je je in bevindt en de beleving van jouw levenspad. Door de inzichten krijg je de kans om die te aanvaarden of eventueel te veranderen.

Voor mij is het niet zozeer de toekomst voorspellen, maar wel inzicht geven in wat je momenteel aan het creëren bent, wat je momenteel aantrekt, hoe de situatie verloopt zonder dat je ingrijpt, en wat je te leren hebt van wat je meemaakt(e).

Wat te verwachten van de kaartlegging

Dit orakel wordt gebruikt om te proberen de toekomst te begrijpen, inzicht te krijgen in de huidige situatie, mogelijkheden en moeilijkheden rond een thema te zien.
Het wordt ook gebruikt in een periode waarin onzekerheid hoog is, wanneer er meerdere opties worden voorgelegd, als je op een kruispunt staat van verschillende wegen op je levenspad,…
Automatisch komen mijn coaching-vaardigheden aan bod, om je te helpen omgaan met de moeilijkheden op je pad, om advies te geven hoe je met de situatie kan omgaan of er een andere kijk kan op krijgen.

Hoe verloopt het consult

helderziende medium kaartlegster pad richting

Eerst en vooral bereken ik via je geboortedatum numerologisch welke invloeden je ondervindt in het huidig/komende jaar of in de huidige/komende cyclus (10 jarige periode). Dit geeft je inzichten in de manier waarop je (anders) reageert op gelijkaardige situaties of waarom je in bepaalde periodes bepaalde beproevingen doorstaat of doorstaan hebt.

Dan bekijk ik je algemene situatie (deels huidige situatie, deels toekomst) via de Lenormandkaarten. Bij deze legging komen de meeste thema’s waarmee je momenteel te kampen hebt automatisch naar voor.

Daarna mag je zelf nog vragen stellen, die ik beantwoord met de Tarot Rider Waite, de Osho Zen kaarten, Oracle de Belline, Tarot of Dreams, of andere kaarten die passend zijn om de nodige informatie te krijgen.

Om de legging af te sluiten krijg je nog een advies via een “Inzichtkaart”.

Praktische info

Duur: een consult duurt 1 tot anderhalf uur
Prijs
: 70€
Plaats/wijze: bij mij thuis of via WhatsApp of Zoom
Adres : Hansbekestraat 62, B-8940 Wervik

Contactgegevens (voor een afspraak kan u mij best opbellen):

Inge Masureel lotuscoaching contact

Ter info

Mijn man, Dominique Delaunoy, legt ook de kaarten, geeft individuele sessies o.a. energetische healing.

Als je interesse hebt om zelf de kaarten te leren leggen, kan je bij ons ook cursussen kaartleggen volgen.

nl_BENL