BACHBLOESEMS

bachbloesems bach bloesems balans

Wat zijn bachbloesems

Dit zijn 38 remedies die een helende werking hebben op ons. Ze zijn gemaakt van een verdund aftreksel van bloemen en bloesems, die elk -door de specifieke eigenschappen van die planten- op hun manier bijdragen tot harmonie en diepgaande effecten hebben op ons welzijn.

Ze worden vooral ingenomen in tijden van emotionele onbalans, waarbij de bloesems op zo’n manier werken dat de negatieve gevoelens worden vervangen door positieve. Hierdoor beleven we diezelfde situatie op een heel andere manier, veel meer in harmonie en rust. De bloesems hebben ook effect op ons mentaal denken, we gaan anders gaan reageren, meer vanuit neutraliteit, met ons gezond verstand en met een gepaste houding.

Waar dienen ze voor

Praktisch gezien werken Bachbloesems ondersteunend in tijden van overbelasting (die o.a. kunnen leiden tot burn-out), bij personen die gebukt gaan onder hun verantwoordelijkheden, die zich verstikt voelen door hun werklast, vaak met tegenzin naar hun werk gaan, hun werk saai vinden, …
De bloesems helpen om die negatieve gemoedstoestanden om te buigen naar vitaliteit in het leven en een betere concentratie.

De Bachremedies helpen bij het verminderen van stress en angsten. Ze dragen bij om kalm te blijven, te volharden in moeilijke tijden en meer ontspannen te zijn. Ook in panieksituaties zijn Bachbloesems heel erg nuttig.

Nieuwe situaties aangaan, sociale contacten verbeteren, meer zelfvertrouwen hebben, … zijn allemaal omstandigheden waarbij Bachbloesems ondersteunend en transformerend werken.

Voor wie geschikt

Bachbloesems zijn geschikt voor alle personen, baby’s, kinderen, volwassenen, ouderen, …
Ook dieren hebben baat bij Bachbloesems.

Hoe te gebruiken

Door te pendelen neem ik contact met je energieveld, en kom ik te weten welke bloesems geschikt zijn voor jou op dat moment. Het is dus een samenstelling die persoonlijk is voor jouw specifieke situatie.
Hiervan doe ik enkele druppels in een pipetflesje van 30ml dat gevuld is met water en wat alcohol.
De aanbevolen hoeveelheid is 4 druppels onder je tong aanbrengen. Dit 4 tot 8 keer per dag (naargelang de toestand waarin je je bevindt).
Om het praktisch te houden kan je 4 druppels in je tas koffie/thee of je glas water doen. Of 24 druppels in een fles water, en die dan verspreid over de dag drinken.
Voor baby’s kan je enkele druppels in hun papfles doen; voor dieren in hun waterbak.

Rescue remedie

Veel mensen kennen de Bachbloesems door de Rescue remedie. Dit is een vooropgestelde combinatie van 5 bloesems en een wonderlijk reddingsmiddel in geval van paniek en extreme stress, angst en ongerustheid.
Een ‘must have’ voor in noodsituaties!

Praktische info

Wat: in een pipetflesje van 30ml worden de Bachbloesems toegevoegd die geschikt zijn voor jou op dat moment.

Prijs: 15€ voor een flesje Bachbloesems voor u uitgependeld (en nog eens extra energetisch opgeladen) : 15€ .
          (we vragen 7€ verzendkosten om de bloesems per post op te sturen)

Contactgegevens (voor een afspraak kan u mij best opbellen):

Adres : Hansbekestraat 62 – B-8940 Wervik

Ter info

  • Heb je interesse om meer in balans te zijn en krachtiger in het leven te staan, kijk dan even naar de cursussen die ik geef.
  • Mijn man, Dominique Delaunoy, geeft ook consulten en spirituele cursussen. Als je interesse hebt in een cursus Bachbloesems kan je een kijkje nemen op zijn site.
nl_BENL