INITIATIEDAG EFT - EMOTIONELE BEVRIJDINGSTECHNIEK

EFT Emotionele vrijheid

Wil je je leven veranderen ? Emotionele vrijheid ervaren ?
Je verlossen van storende emoties tegenover mensen of situaties (van nu of het verleden)?
Bevrijd jezelf van negatieve of storende emoties dankzij de heel eenvoudige methode: EFT!​

Je hoeft de situatie niet tot in detail te beschrijven of her te beleven. We kunnen beginnen met de emoties die opkomen als we ons even terug in die negatieve ervaring verplaatsen. Door EFT (te tikken) wordt de verbinding tussen het beeld (of ervaring) en het storend gevoel losgemaakt. Soms doen we het zelfs zonder te weten wat de herinnering was.

Emoties vasthouden

emotioneel depressief

Negatief beleefde emotionele ervaringen die we vasthouden worden verstoringen.
Dit ervaren we vaak ook zo, omdat we er niet van af komen, het laat ons niet los. We worden er regelmatig terug aan herinnerd, en dit duidt op een verstoring in de energie. De emotie van de herinnering zit namelijk opgeslagen in ons lichaam. Dankzij EFT kan je die storing uit je systeem krijgen.
De emotionele lading van bepaalde belaste situaties of herinneringen worden sterk gereduceerd tot volledig opgelost, zodat je de over-emotionaliteit, spanning, pijn of angst niet meer ervaart.
Zo kan je de situatie terug op een neutrale manier bekijken, van op een afstand, en weer ‘normaal’ functioneren.

EFT werkt bij allerlei klachten

  • onverwerkte emoties:
    afscheid nemen van iemand, pijnlijke herinneringen, oud zeer, trauma’s, ongevallen, misbruik- en verkrachtingstrauma’s, …
  • angsten en fobieën:
    claustrofobie, rij- of vliegangst, hoogtevrees, faalangst, verzamelwoede, etc.
  • gedragingen:
    Sociale fobie, relationele problemen, overdreven jaloersheid, zelfsabotage, minderwaardigheid, zichzelf wegcijferen, perfectionisme, …

Mijn ervaring

Over de jaren heen heb ik heel regelmatig EFT toegepast en het heeft mij getransformeerd van een schuchter, bedeesd vrouwtje in een daadkrachtige en dynamische vrouw. Enkel door herhaaldelijk enkele minuten de tijd te nemen en te investeren in mezelf door de emoties en principes te contacteren die tot mijn zelfsabotage leidden, en daar EFT op te doen.

Ik kan blijven beschrijven wat EFT doet, maar dat is net zoals beschrijven hoe een stuk taart smaakt. Zolang je er zelf niet van eet, dat je het zelf niet doet, kan je het niet ervaren.
Daarom nodig ik je uit om te proeven van EFT ! Het regelmatig toepassen van EFT zal je leven veranderen !

Wat doen we tijdens de initiatiedag ?

Er wordt een introductie gegeven over EFT.
Daarnaast wordt ook inzicht gegeven in wat emoties zijn, waarom we ze hebben, wat ze met ons doen, hoe we er tot op heden mee omgingen, …
Dan zien we wat er ons toe aanzet ons te willen bevrijden van die last, en tenslotte leer je de techniek die we hiervoor gebruiken. Voor de rest is het veel toepassen, op verschillende gebieden, op verschillende manieren (zodat je kan ontdekken wat jou het beste ligt), en ook veel tips !
Na de les kan je EFT probleemloos zelf toepassen!

De les is toegankelijk voor iedereen die wil werken aan zichzelf, gelukkiger en bewuster wil leven, vrijer en neutraler beslissingen nemen.

Voor veel mensen lijkt EFT hocus pocus!

We tikken op bepaalde zones van het lichaam, en dit helpt om emotionele blokkades te laten oplossen.
Wel, zo eenvoudig is EFT!

EFT initiatiedag persoonlijke coach vrijheid

Praktische info

Coach : Inge Masureel
Wanneer 9 juni – 18 aug. – 3 nov. ’24
                    (kan ook op afspraak)
Tijdstip: 10u – ca 17u
Plaats: Hansbekestraat 62, 8940 Wervik (kan ook op verplaatsing vanaf 6 personen)
Prijs : 130€ (cash te betalen bij aanvang van de cursus)
Meebrengen : schrijfgerief, lunch
Factuur: Facturen kunnen enkel opgemaakt worden tijdens het kwartaal waarin de cursus gegeven wordt.
                Er worden geen facturen achteraf gemaakt omwille van administratieve redenen.

Getuigenissen

Feedback initiatiedag EFT

Een tijdje geleden heb ik de cursus EFT bij jullie gevolgd. Ik heb het ervaren als de helende reis, maar dan véél makkelijker toepasbaar. De les verliep in een ontspannen sfeer. Ik heb ondertussen EFT toegepast op mijn vriend en mezelf en kan het alleen maar toejuichen. Dank je, ik kijk er naar uit om nieuwe spirituele dingen bij jullie aan te leren.

Christel

Feedback initiatiedag EFT

Zondag heb ik de cursus EFT als heel positief ervaren. De les werd op een heel aangename en duidelijke manier gegeven, waardoor ik de hele dag met heel veel interesse en aandacht heb kunnen volgen. Ook de “levenswijsheden” die buiten de cursus meegegeven werden zullen me bijblijven. Heel handig is ook de bijgeleverde theoretische cursus waarin je alles nog eens kunt opzoeken.

Ik dank ook de medecursisten die er waren, voor de aangename sfeer die er was en ook voor het begrip voor elkaar.
De cursus is een aanrader voor iedereen !

Chantal uit Brugge

Feedback initiatiedag EFT

Ik volgde onlangs de cursus EFT en was aangenaam verrast van wat deze techniek te bieden heeft. Inge bracht ons op professionele wijze heel wat kennis en inzicht bij waarvoor bedankt!

Samya uit Egem

nl_BENL