Feedback cursus ‘Leef vanuit je kracht’

Ik ben leerkracht en 26 jaar oud. Ik vond en vind het nog altijd moeilijk om mijn eigen energie goed in te delen, daarom koos ik voor deze cursus.

Het was oprecht een goede cursus. We hadden een leuke groep waardoor er heel wat voorbeelden uitgewisseld werden met elkaar. Ook Inge geeft heel wat voorbeelden aan en vertelt hoe zij elementen ervaren heeft. Dit maakt alles heel aangenaam en duidelijk. Ik vond de tweede module iets interessanter dan de eerste maar de eerste module is nodig om de tweede beter te begrijpen. Per les krijg je heel wat oefeningen die je thuis gemakkelijk kunt toepassen. De cursus die je meekrijgt is gemakkelijk te begrijpen en goed geformuleerd. Ook hier zorgde Inge voor duidelijkheid.

Inge is heel eerlijk, heeft een luisterend oor en kan tips geven binnen iedere situatie. Het is duidelijk dat andere mensen in jouw directe of niet directe omgeving, het niet altijd even goed bedoelen i.f.v. je eigen energie. Ik heb geleerd het onderscheid te maken tussen mensen die te veel energie afnemen van mij en mensen die op een positieve manier omgaan met mijn energie. Ik leerde ook om in bepaalde omgevingen mij anders te gedragen zodat mijn energie centraal blijft. 

Een aanrader voor wie even de puntjes op de i wil zetten rond z’n eigen energetische waarde.

nl_BENL