Feedback cursus ‘Leef vanuit je kracht’

Ik was een beetje twijfelachtig toen ik de eerste les hoorde dat het over chakra’s ea. ging gaan. Maar doorheen de lessen werd het mij duidelijk dat het dmv de chakra’s makkelijker is om je lichaam, geest, kijk op de wereld en je eigen persoonlijkheid te begrijpen. Er worden praktische voorbeelden, vaak uit eigen ervaringen, aangebracht waardoor je blik op de situatie duidelijker wordt.
Er is ruimte om ervaringen uit te wisselen, wat voor mij positief heeft bijgedragen aan het “einddoel” van de cursus. De lessen verlopen hierdoor ook rustig, relaxed.
De oefeningen dragen bij tot innerlijke rust, waardoor je situaties beter kunt inschatten/ervaren. Het zijn ook oefeningen die net per sé als “oefeningen” moeten bestempeld worden, sommige zijn amper zichtbaar voor de buitenwereld 🙂
Je kunt alles wat aangekaart wordt volgen op een projectiescherm en de cursus is duidelijk opgesteld (klare taal, voorbeelden…).
Deze cursus is een aanrader voor mensen die zich “verloren” voelen in het leven van nu; de oefeningen en tips zorgen ervoor dat je weer meer “jezelf” kunt zijn.  Nogmaals bedankt voor alle inzichten die we tijdens deze lessen meekregen.

nl_BENL